Hudpleie

HUDPLEIE

Våre ansiktsbehandlinger passer for alle hudtyper og alle aldre, både menn og kvinner. Vi har Dermalogicas spesialbehandlinger for alle hudtyper, og vi skreddersyr behandlingen slik at den passer til din hud.

Våre hudpleiere har god kompetanse og lang erfaring. Vi samarbeider med akupunktør, homeopat og ernæringsrådgiver for å gi din hud den beste behandling. Se prislisten for fullstendig oversikt.

hudpleie
hudpleie

NATURMEDISINSK UTVIKLET HUDPLEIE

Nyt en naturlig økologisk hudpleiebehandling uten parfyme, mineraloljer eller parabener. Det benyttes avanserte økologiske hudpleieprodukter med et helt unikt behandlingsprogram. Nydelig massasje med høy konsentrasjon av essensielle pleiestoffer, akupressur og trykk på punkter som stimulerer huden. Behandlingen fremmer en frisk hud med optimale hudfunksjoner, tilfører huden ny vitalitet og energi og virker oppstrammende og foryngende. Hudpleieren tilpasser produkter etter din huds behov slik at huden blir silkemyk og glødende etter behandling.

KORT OPPFRISKENDE HUDBEHANDLING

En rask oppfriskende behandling som gir strålende frisk hud med glød, og tegn på tretthet viskes bort.

Denne behandlingen passer for de som har det travelt og har behov for en oppfriskende behandling, man rekker det i lunsjen. Behandlingen passer fint før bryllup, middagsavtaler og lignende der man ikke har tid til mer dyptgående behandling.

 

 

pen dame med blomst i hånden
nærbilde av dame med krem under øyet

ØYEBEHANDLING

Akupressur og øyemassasje i kombinasjon med spesielle øyemasker.

Dette er en oppfriskene behandling som tilfører fuktighet til øyepartiet. Behandlingen tas ofte sammen med en ansiktsbehandling. 

MEDISINSK UTVIKLET HUDPLEIE

Exuviance hudpleiebehandlinger med medisinsk utviklet hudpleiesystem. Med medisinsk hudpleie menes som regel hudpleieprodukter som inneholder vitenskapelig dokumentert effektive ingredienser som f.eks. AHA-syrer, retinol, vitaminer og antioksidanter. I Exuviance snakker vi gjerne om medisinsk utviklet hudpleie for å tydeliggjøre at Exuviance er en virksomhet med et medisinsk utgangspunkt. Exuviance er ikke først og fremst et kosmetikkselskap, men et dermatologisk selskap basert på et medisinsk fundament, grunnlagt av AHA-teknologiens oppfinnere. Se prislisten for fullstendig oversikt.

EXUVIANCE-BEHANDLING MOT AKNE, KVISER OG HUDORMER

Exuviances behandlinger og produkter passer for deg som har akneproblemer eller såkalt uren hud. Exuviance kan også hjelpe deg som er hardt rammet av akne.
Vi har hjulpet mange som har “prøvd alt”, og som blir lykkelige over å ha oppdaget Exuviances produkter og salongbehandlinger. Huden blir klarere og jevnere.

Med Exuviances patenterte og veldokumenterte ingredienser får du et trygt og profesjonelt behandlingsprogram. Alfahydroksysyrer (AHA) løser effektivt opp “propper” som kan tette porene og forårsake akne og hudormer. I tillegg kontrolleres mengden overskuddsfett. AHA gjør også forstørrede porer mindre synlige og reduserer pigmentflekker forårsaket av blant annet akne.

Førog etter Exuviance-behandling mot akne
Rosacea

EXUVIANCE-BEHANDLING MOT ROSACEA

Exuviance tilbyr pleiende alternativer som passer for svært sensitiv hud, også rosacea. Takket være et patentert system er Exuviances fruktsyrer svært milde, men samtidig effektive.

 

Polyhydroksysyrer (PHA) anbefales til hypersensitiv hud fordi de ikke irriterer huden, samtidig som de bygger opp hudens egen beskyttelsesbarriere og tilfører masse fukt. Den patenterte polyhydroksysyren (PHA) er godt egnet for personer med rosacea. Dessuten har Exuviances PHA de samme aldringshemmende egenskapene som AHA.

EXUVIANCE-BEHANDLING FOR TØRR HUD

En profesjonell Exuviance-behandling hjelper huden med å gjenvinne sin glød. Hudens fuktinnhold, fornyelsesprosess, spenst og elastisitet forbedres. Resultatet både synes og føles.

 

En Exuviance-behandling på hudpleiesalong fjerner skånsomt døde hudceller som forårsaker et tørt og trist utseende og som kan føles ubehagelig. Hud som er tørr, er mer følsom og kan bli irritert. En tørr hud har dessuten en ujevn overflate og reflekterer mindre lys, noe som gir et mer livløst utseende.

BEHANDLING MOT TØRR HUD I ANSIKTET

Ved hjelp av profesjonelle behandlingsprodukter tilføres huden maksimalt med fukt. Exuviance ansiktsmasker som brukes i den profesjonelle klinikkbehandlingen, har et svært høyt innhold av PHA, som gir en meget god fuktighetsgivende effekt på huden. Med regelmessige klinikkbehandlinger og tilpassede hjemmeprodukter gjenvinner huden sin smidighet og glød.

torrhud
Før Exuviance-behandling for og mot pigmentflekker

EXUVIANCE-BEHANDLING MOT PIGMENTFLEKKER

Mange rammes av pigmentflekker i huden i en eller annen form. Årsakene kan være soling og hormonpåvirkning, f.eks. i forbindelse med graviditet eller bruk av p-piller. Flekkene er som regel ufarlige, men kan være kosmetisk sjenerende.

 

Med rett hudpleiebehandling og gode vaner kan flekkene reduseres. Mange tilfeller av såkalt hyperpigmentering kan forbedres over tid med jevnlig bruk av et hudblekingsprodukt og effektiv, men skånsom peelingbehandling hos en spesialutdannet hudterapeut.

REDUSERE PIGMENTFLEKKER I ANSIKTET

De profesjonelle klinikkbehandlingene med AHA som utføres hos en Exuviance hudterapeut eller hudlege løser skånsomt opp bindingene mellom de døde hudcellene på hudoverflaten (eksfoliering) og stimulerer cellefornyelsen i de dypere hudlagene. Hudens pigment blir jevnere fordelt. Pigmentflekker reduseres, og hudtonen blir jevnere.

EXUVIANCE-BEHANDLING MINIMERER RYNKER

Det er vitenskapelig bevist at Exuviances behandlinger og produkter kan redusere rynker med opptil en tredjedel. Rynkebehandlinger hjelper f.eks. mot:

  • rynker rundt munnen
  • rynker i pannen
  • rynker på overleppen

Man er aldri for ung til å begynne å pleie huden. Det er selvsagt lettere å bevare hudens ungdommelige glød og spenst enn å få tilbake det som er tapt, men når det er sagt, er det heller aldri for sent å begynne. Alfahydroksysyrer (AHA) har vist seg å være svært effektive mot aldringstegn som rynker, slapp og tørr hud, samt solskader.

Før Exuviance-behandling for og mot rynker

 

MASSASJE

Massasje gjør godt for både kropp og sjel. Selv om man er sunn og frisk er det fint å ta massasje.
Stress kan sette seg i kroppen og gi blant annet stiv og anspent nakke, spenningshodepine, ryggproblemer o.l. Stress er også ofte en medvirkende årsak til mange sykdommer. Massasje kan fremme helse og velvære. Vi har ulike typer massasje. Se prislisten for fullstendig oversikt.

ANTISTRESSMASSASJE

Nydelig, behagelig massasje som kan virke muskelavslappende og beroligende.
Kan redusere engstelse og uro, og bedre søvnkvaliteten. Massasjen kan redusere tretthet og slapphet.
aromaterapi
glassrør med blomster i

AROMATERAPI

Aromaterapi er en meget behagelig og avslappende massasje med bruk av eteriske oljer. Nydelig massasje med gode dufter som kan virke styrkende på kropp og sjel.

ANTISTRESSBEHANDLING

En meget behagelig og avslappende behandling der man benytter fotsoneterapi, akupressur, antistress ansikts-, nakke- og ryggmassasje. Behandlingen kan lette muskelspenninger, redusere engstelse og uro, bedre søvnkvaliteten, virke smertelindrende og gi bedre energi.

dame som ligger på benk med steiner på ryggen
ryggmassasje

TRIGGERPUNKTMASSASJE

En dyp behandlingsform som kan løser opp spenninger i form av trykk på triggerpunkter. Gjerne i kombinasjon med klassisk massasje.

KLASSISK MASSASJE

Nydelig behagelig massasje som kan virke muskelavslappende og beroligende.
Kan redusere engstelse og uro, og bedre søvnkvaliteten. Massasjen kan redusere tretthet og slapphet.

 

NAKKE- OG RYGGMASSASJE

En dyptgående massasje for nakke, skuldre og rygg, som kan løse opp muskelspenninger.

ryggmassasje
kvick-slim

KROPPSBEHANDLINGER

ANTICELLULITE-BEHANDLING

Kopping, fotsoneterapi og andre forskjellige teknikker benyttes for å øke sirkulasjonen til lokalområder. Dette kan bidra til å fjerne avfallstoffer og cellulitter.

 

MUSKELSTIMULATOR

Figurforming ved hjelp av muskelstimulator.

 

KVICK SLIM

Innpakning med eteriske oljer som kan virke oppstrammende, rensende og slankende.

FOTPLEIE

Vi har offentlig godkjent fotterapeut. Behandlingen gir føttene forebyggende og pleiende behandling. Fotpleie starter med et deilig eterisk fotbad. Deretter fjernes hard hud og eventuelle torner, og negler stelles. Behandlingen avsluttes med deilig fotmassasje. Se prislisten for fullstendig oversikt.

fotpleie

LUKSUS FOTPLEIEBEHANDLING

Vi har offentlig godkjent fotterapeut. Behandlingen gir føttene forebyggende og pleiende behandling. Fotpleien starter med et deilig eterisk fotbad. Negler stelles og hard hud fjernes. Peelingmassasje og ekstra massasje av legger og føtter med fuktighetsgivende kremer og oljer. Behandlingen avsluttes med en behagelig oppfriskende fotmaske. Meget behagelig behandling som gir silkemyke føtter.

PARAFINBEHANDLING

Etter en deilig peelingmassasje og massasje med fuktighetsgivende kremer og oljer tilføres en fotmaske med eteriske oljer og varm parafinvoks. Meget behagelig behandling som gir silkemyke føtter. Anbefales som tilleggsbehandling til fotpleie.

fotpleie

MEDISINSK HUDPLEIE

FILLERBEHANDLING
brukes til rynker, leppeforstørrelse ansiktsskulpting.
Huden forandres med alderen, og mister volum og spenst. Et av de viktigste stoffene i huden er hyaluronsyre, som binder vann og holder på hudens fuktighet, skaper volum og struktur. Med alderen svekkes både kvalitet og mengde hyaluronsyre, og kollagen og elastinfibre brytes ned. Det gjør huden tørrere og mindre elastisk, og linjer og rynker dukker opp.

ANSIKTSSKULPTING MED FILLER
Teoxane Redensity I består av 3 behandlinger med 2 til 4 ukers mellomrom. Microdoser hyaluronsyre injiseres under huden. Denne behandlingen gjenoppretter ikke bare  fukt og balanse, men setter også i gang en hudforyngende prosess som gjør huden sterkere, fastere og smidigere over tid. Hyaluronsyre bedrer hudens fasthet, elastisitet og glød.
Teoxane Redensity I inneholder bedøvelsesmiddelet Lidokain som gjør injeksjonsprosessen skånsom og gir minimalt ubehag.
Behandlingen varer i opp mot 1 år i ansikt, og ca 6 mnd i lepper.

BOTULINUM TOKSIN
Botulinum toksin forhindrer frigivelse av signalstoffer mellom nerve og muskel, hvilket forårsaker en avslapning av musklen. Stoffet er fremstillt fra bakterier og har igjennom 25 år været benyttet til behandling av bl.a. spastiske lammelser, hos pasienter med uttalt svettetendens og til kosmetiske behandlinger.

BOTULINUM TOKSIN TIL DYNAMISKE RYNKER
Med botulinum toksin kan man behandle de såkalte dynamiske rynker, dvs. rynker som fremkommer ved mus­kelsammentrekninger i huden. Etter injeksjonen med botulinum toksin blir de muskler, som folder huden, f.eks. i pannen eller omkring øynene, forhin­dret i å trekke seg sammen, og huden glattes ut. Følesansen i det behandlede område bevares uendret.
Det er mulig å kombinere behandling med botulinum toksin med behandling med ikke-permanente fillere, laser eller andre hudforyngende behandlinger.

BEHANDLINGEN: Selve behandlingen foretas ved at man, med en meget tynn nål, sprøyter inn små mengder botulinum toksin i de fine ansikts- eller halsmuskler på utvalgte steder. Effekten inntreffer efter 3-8 dager og forsvinner igjen efter 3 -4 måneder. Heretter kan behandlingen gjentas.
Hvis virkningen ikke er tilstrekkelig, eller det blir uhensiktsmessig asymmetri, kan man gjøre en ”touch up” behandling etter ca. 2 uker.

SVETTEBEHANDLING
for overdreven svetting i armhuler, håndflater eller  under føtter
Behandling med botulinum toxin er en effektiv behandling for overdreven svette, med langvarig effekt.  Effekten inntrer etter 5-10 dager og varer  6-12mnd. Det injiseres små mengder botulinum toxin punktvis helt overfladisk i huden under arm, i håndflate eller under føtter. Man bedøver først med bedøvelseskrem da det kreves en injeksjon for ca hver 1,5cm.

0
    0
    Din handlekurv
    Handlekurven er tomTilbake til gavekort